Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Bruder Scania R-series betoniauto

Näytä kaikki BRUDER tuotteet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Bruder Scania R-series betoniauto

Hinta

62,90 EUR

Osamaksulla 5.62 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Hyvää itsenäisyyspäivää! Tänään ilmainen toimitus yli 99 euron ostoksille.

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Bruder Scania R-series betoniauto

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Bruder Scania R-series betoniauto

Bruder Scania betoniauto on huippulaadukas viimeistä yksityiskohtaa myöten. Toiminnallisuus, viimeistely ja muotoilu - siinä Scanian R-sarjan motto. Ohjaamossa, kuten tavallista, on käytetty paljon aikaa ja huomiota yksityiskohtien tarkkuuteen ja viimeistelyyn. Tuulilasi on särkymätöntä polykarbonaattia. Peilit ovat säädettävissä ja ovet avattavissa. Betonimyllyn sisältö voidaan tyhjentää poistokourua pitkin aivan kuten oikeassakin betoniautossa.

 • Mittasuhde: 1:16
 • Mitat: 57,5 x 18,5 x 27,3 cm
 • Ikäsuositus: 3+ vuotta

Ikä 3-4v

Suosittelemme

 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta
  Vaikuttava Bruder Liebherr nosturiauto kirjaimellisesti kohoaa yli muiden lelujen! Nostopuomi kohoaa pisimmillään jopa 1,3 metrin korkeuteen! Koska nosturilla on paljon korkeutta, on sen oltava myös vakaa. Siksipä nosturissa onkin tukijalat, joilla nosturin kaatuminen ehkäistään ja työt saadaan tehtyä turvallisesti. Jos vakautta tarvitaan enemmän, löytyy apu vastapainosta, joka voidaan täyttää hiekalla - aivan kuten oikeissa nostureissa! Koukulla nostat suuria ja painaviakin kuormia. Ohjaamo on hämmästyttävän yksityiskohtainen turvaristikkoa ja liukuvia ovia myöten. Toiminnallisuus, viimeistely ja muotoilu kohtaavat toisensa täydellisesti!

  • Mittasuhde: 1:16
  • Mitat: 62 x 18,5 x 27 cm
  • Ikäsuositus: 3+ vuotta
 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta
  Liity palokuntaan ja leiki palomiestä. Paloauton kääntyvien tikkaiden korkeutta voi säätää ja työkoria voi liikutella käsikammella. Sen vesiletkussa on toimiva suutin, ja sen voi kierittää kelalle tai kiinnittää koriin. Autossa on avattavat ovet, taittuvat peilit, kiinteä, helposti täytettävä vesisäiliö, neljä ulosvedettävää tukijalkaa, iso säilytystila työkaluille ja ylös taittuva ovi. Ohjaamossa on kaksi istuinta, ja lisäksi tikkailla on istuin Bruder-hahmolle. Valo- ja äänitehosteita, mm. äänitorvi, moottorin ääni, merkkivalo ja sireeni.

  • Mitat: 59 x 20 x 26,5 cm
  • Mittasuhde: 1:16
  • Sisältää 2 Micro R03 AAA -paristoa
  • Ikäsuositus: 4+ vuotta
Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 11 %
Plasto on kotimainen yritys, jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen leikkikalualalta. Plasto valmistaa muovista laadukkaita ja kestäviä leluja. Sellaisia, jotka houkuttelevat lapset yhä uusiin leikkeihin ja kestävät huimatkin seikkailut. Kohderyhmän ikä on huomioitu tarkkaan Plasto-lelujen koon ja toimintojen suunnittelussa. Plasto-lelujen pääasiallinen kohderyhmä on 1-6 -vuotiaat lapset.

Lumiralli voi alkaa! Plaston iso kuorma-auto auralla varustettuna.
 • Auton pituus auran kanssa 85 cm
 • Auton pituus ilman auraa 60 cm
 • Valmistettu Suomessa
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Autossa aukeavat sivulaidat ja takapyöräjousitus sekä sivupeilit. Nosturissa säädettävät tukijalat. Mukana 4 pienoislavaa.
 • 39 cm
 • Värilajitelma.
 • Mittakaava 1:25.
 • Ikäsuositus 4v+.
 • Suomessa valmistettu.
 • Avainlipputuote.

(Huom. Valitettavasti väriä ei voi valita verkkokaupasta tilattaessa. Toimitamme sattumanvaraisen värin varastotilanteen mukaan. Pakkaus sisältää yhden tuotteen.)
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu