Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Brother ADS-2600WE Wireless asiakirjaskanneri

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Brother ADS-2600WE Wireless asiakirjaskanneri

Hinta

465,00 EUR

Osamaksulla 22.38 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Brother ADS-2600WE Wireless asiakirjaskanneri

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Brother ADS-2600WE Wireless asiakirjaskanneri

Ammattikäyttöön suunnattu langaton ADS-2600W asiakirjaskanneri soveltuu erinomaisesti nopeaan, tehokkaaaseen ja luotettavaan asiakirjaskannaukseen ja asiakirjahallintaan. Voit skannata asiakirjasi helposti suoraan Google Docs, Dropbox ja Evernote sovelluksiin, joten asiakirjasi ovat saatavillasi siellä missä niitä tarvitset! Suuri 9,3 cm leveä LCD-kosketusnäyttö mahdollistaa alkuperäisten asiakirjojen helpon ja nopean muuttamisen digitaaliseen muotoon.

Automaattisella dokumentinsyöttölaitteella voit skannata väri- ja mustavalkoasiakirjoja, kuitteja, nimikortteja, käyntikortteja, raportteja ym. Automaattinen dokumentinsyöttölaite nopeuttaa monisivuisten asiakirjojen skannausta. ADS-2600W tunnistaa monisivuisia asiakirjoja skannatessa usein ilmaantuvat tyhjät sivut ja poistaa ne, säästäen skannausaikaa ja tallennettavan asiakirjan vaatimaa tallennustilaa. Laite myös varmistaa, että asiakirjasi skannautuvat oikein, vaikka asiakirja menisi syötön aikana hieman vinoon, ADS-2600W skannaa asiakirjan oikein. Voit skannata asiakirjat myös haettavaksi PDF:ksi ja tehostaa entisestään asiakirjahallintaasi.

 • Nopea langaton duplex-asiakirjaskanneri
  Ammattikäyttöön suunnattu langaton ADS-2600W asiakirjaskanneri soveltuu erinomaisesti nopeaan, tehokkaaaseen ja luotettavaan asiakirjaskannaukseen ja asiakirjahallintaan.
 • Skannaa pilvipalveluun
  Voit skannata asiakirjasi helposti suoraan Google Docs, Dropbox ja Evernote sovelluksiin, joten asiakirjasi ovat saatavillasi siellä missä niitä tarvitset!
 • Helppokäyttöinen
  Suuri 9,3 cm leveä LCD-kosketusnäyttö mahdollistaa alkuperäisten asiakirjojen helpon ja nopean muuttamisen digitaaliseen muotoon.
 • Verkkoliitännät
  Kiinteä ja langaton verkkoliitäntä mahdollistavat skannerin liittämisen olemassa oleviin toimistojärjestelmiin.
 • Monipuolinen
  Automaattisella dokumentinsyöttölaitteella voit skannata väri- ja mustavalkoasiakirjoja, kuitteja, nimikortteja, käyntikortteja, raportteja ym. Automaattinen dokumentinsyöttölaite nopeuttaa monisivuisten asiakirjojen skannausta.
 • Tyhjä sivun tunnistus
  ADS-2600W tunnistaa monisivuisia asiakirjoja skannatessa usein ilmaantuvat tyhjät sivut ja poistaa ne, säästäen skannausaikaa ja tallennettavan asiakirjan vaatimaa tallennustilaa.
 • Automaattinen kuvansuoristus
  Laite myös varmistaa, että asiakirjasi skannautuvat oikein, vaikka asiakirja menisi syötön aikana hieman vinoon, ADS-2600W skannaa asiakirjan oikein. Voit skannata asiakirjat myös haettavaksi PDF:ksi ja tehostaa entisestään asiakirjahallintaasi.

 • Liitäntätyyppi: LAN, Wi-Fi(n), USB
 • Harmaa-asteikon syvyys: 8-bittiset (256 väriä)
 • Värisyvyys: 24-bittiä (16,7 miljoonaa väriä)
 • Optinen tarkkuus: 600 dpi x 600 dpi
 • Interpoloitu tarkkuus: 1200 dpi x 1200 dpi
 • Max asiakirjan skannausnopeus: 24 sivua/min
 • Asiakirjan enimmäiskoko: 216 mm x 863 mm
 • Tuettu asiakirjatyyppi: Tavallinen paperi
 • Asiakirjan syöttötyyppi: Automaattinen

Paino, kg 3.6
Mitat (l x s x k), cm 22.9 x 22 x 17.9
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu