Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Best Friend Bilanx Complete Salmon täysravinto

Näytä kaikki BEST FRIEND tuotteet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Best Friend Bilanx Complete Salmon täysravinto
5700551210716.jpg 5700551210570.jpg

Hinta

Alkaen4,60 EUR

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Best Friend Bilanx Complete Salmon täysravinto

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Valitse paino, kg:

Best Friend Bilanx Complete Salmon täysravinto

Joillekin kissoille lohi on suurta herkkua. Ravitsemusnäkökulmasta kissa ei tarvitse maultaan vaihtelevaa ravintoa, mutta monet kissat pitävät vaihtelusta. Ravinnon on kuitenkin oltava tasapainoista, ja sen täytyy sisältää helposti sulavia ainesosia. Bilanx Active Complete Chicken -ruoan tavoin myös Active Complete Salmon sisältää tärkeitä ravintoaineita, joiden ansiosta kissa pysyy terveenä ja virkeänä. Bilanx Active Complete Salmonin proteiineista peräti 77 % on eläinperäisiä, ja se kattaa paljon liikkuvan kissan kaikki tärkeät ravintotarpeet.

Hyvin tasapainotettu Bilanx Active Complete Salmon sisältää 34 % lihaa ja lohta ja ainoastaan 7,5 % hehkutusjäännöstä. Se tehostaa ruoansulatusta ja auttaa pitämään magnesiumpitoisuuden alhaisena.

Bilanx Active Complete Salmon sisältää ainoastaan luonnollista tauriinia

Suosittelemme

 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta
  Bilanx Active Complete Chicken on täydellinen ravinto valikoiville kissoille. Se on yksi markkinoiden suosituimpia aikuisten kissojen ruokia. Kissat rakastavat sitä, ja se saa ne voimaan hyvin. Kissat ovat lihansyöjiä. Tasapainoinen ravinto on tärkeää, jotta kissa saa tarvitsemansa ravintoaineet. Siksi Bilanx Active Complete Chickenin proteiineista peräti 88,5 % on eläinperäisiä. Bilanx Active Complete Chicken kattaa paljon liikkuvan kissan kaikki tärkeät ravintotarpeet.

  Hyvin tasapainotettu Bilanx Active Complete Chicken sisältää 33 % lihaa ja ainoastaan 5,5 % hehkutusjäännöstä. Se tehostaa ruoansulatusta ja auttaa pitämään magnesiumpitoisuuden alhaisena.

  Bilanx Active Complete Chicken sisältää ainoastaan luonnollista tauriinia.
 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta
  Bilanx Sterilized Lowfat täyttää leikatun kissan tärkeimmät ravintotarpeet. Alhaisen rasvapitoisuuden ja lisätyn L-karnitiinin ansiosta ravinto ehkäisee taipumusta ylipainoisuuteen leikkauksen jälkeen.

  Bilanx Sterilized -ravinnossa on vain 7 % rasvaa, joten se sopi erinomaisesti ylipainoisille kissoille. Alhaisesta rasvapitoisuudestaan huolimatta ravinto on erittäin maukasta. Tasapainotettu, ruoansulatusta tehostava Bilanx Sterilized Lowfat sisältää 31 % lihaa ja kalaa ja vain vähän hehkutusjäännöstä.

  Bilanx Sterilized Lowfat sisältää ainoastaan luonnollista tauriinia.
Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kissat rakastavat lihan makua ja tietävät vaistomaisesti, mikä niille on hyväksi. Siksi ne pitävät arvossa laadukasta lihaa.

Friskies täysravinto on maittava, korkealuokkaista proteiinia, kalsiumia ja vitamiineja sekä mineraaleja sisältävä täysravinto, josta lemmikkisi saa kaiken tarvitsemansa!

 • Sisältö: 4 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kissanpennut oivaltavat kasvaessaan monia puolia persoonallisuudestaan. Avuksi ne tarvitsevat tukea ja turvaa. Siksi olemme tehneet PERFECT FIT™ JUNIOR-tuotteet – korkealaatuista ruokaa, räätälöitynä täyttämään pelottomimpienkin tutkimusmatkailijoiden tarpeet. Sisältää runsaasti kanaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Jotta kissa voisi hyvin jokaisena päivänä steriloinnin/kastraation jälkeenkin, on tärkeää tarjota ravitsemuksen erityistarpeet täyttävää ruokaa. PERFECT FIT™ PRO-STERILE-tuotte – tarkoin suunniteltu tukemaan virstatiehyitä ja auttamaan huolettoman kehrääjäsi painonhallinnassa, jotta kissasi voisi olla aina oma itsensä. Sisältää runsaasti häränlihaa.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu