Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Venetarvikkeet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Seaflo 12V painepesuri

129,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kannettava 12V painepesurijärjestelmä. Suorituskykyinen pesuri, joka on helppo käyttää, kuljettaa mukana ja säilyttää. Erittäin miellyttävä käyttää hiljaisen moottorin takia.

  • Tuotto 17 l/min
  • Paine 70 PSI (4,8bar)
  • Nostoteho 1,8m
  • 2m suodattimella varustettu imuletku
  • Kierreletkun pituus: 6m
  • Vesipistooli pikaliittimellä
  • Virtakaapeli jossa hauenleuka ja tupakansytytin liitos
  • Paino: 5kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Korrek BOAT TFC UV-Coating 700ml venepinnoite

32,90 EUR(47,00 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Korrek BOAT TFC UV-Coating on erittäin helppo työstää, valmista syntyy nopeasti ja lopputulos on loistava.

Suojaava pinnoite veneen gelcoat-, kumi-, muovi-, metalli- ja maalipinnoille.

Muodostaa erittäin pitkäkestoisen, vettä, likaa, öljyä yms. hylkivän suojakerroksen. Suojaa pintoja UV-säteilyn haitoilta ja tekee käsitellystä pinnasta todella kiiltävän. Ohutkalvopinnoitetun veneen pesu on helpompaa, koska lika irtoaa pinnoilta vaivattomasti.

Korrek BOAT TFC UV-Coating on todella helppo ja nopea käyttää: levitä sienellä puhtaalle, kostealle tai kuivalle pinnalle ja viimeistele kuivaamalla pinnat kevyesti Korrek-mikrokuituliinalla – ei kuivumisaikaa eikä mekaanista työstämistä. Soveltuu hyvin myös ahtaiden ja hankalien paikkojen suojaukseen, koska pinnoitteen muodostuminen ei edellytä mekaanista kiillottamista.OminaisuudetErittäin kestävä ohutkalvopinnoite veneelle sekä UV-suoja ja loistava kiilto. Pinta hylkii tehokkaasti likaa, öljyä sekä muita epäpuhtauksia koko veneilykauden ajan. Pestessä lika irtoaa entistä helpommin.

Käyttö
Alin käyttölämpötila +5°C.
1. Pese vene ennen pinnoitekäsittelyä Korrek BOAT Shampoolla. Esipese pinttynyt lika Korrek BOAT Hull Cleanerilla. Kuluneet/ pinttyneen likaiset pinnat suositellaan käsiteltäviksi Korrek BOAT Cleaner Waxilla ennen pinnoitusta.
2. Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta pinnoitetta levityssienelle tai suoraan käsiteltävälle alueelle. Käy käsiteltävät alueet kauttaaltaan läpi näin. On tärkeää, että käytät levitykseen puhdasta sientä, esim. Korrek Autonpesusieni, jotta pinnoite levittyy tasaisesti käsiteltävälle pinnalle.
3. Viimeistele kuivaamalla Korrek-mikrokuituliinalla. Vaihtoehtoisesti voit huuhdella pinnat vedellä ja viimeistellä ne kuivaamalla. Suojaavan ja kiiltävän pinnan muodostuminen ei edellytä mekaanista kiillottamista.
4. Viimeistele kuivaamalla pinnat Korrek-mikrokuituliinalla.

Käyttökohteet
Korrek Boat TFC UV-Coating sopii gelcoat-, kumi-, muovi- ja metallipinnoille. Tuote sopii erityisen hyvin ahtaiden ja hankalien paikkojen suojaukseen, koska pinnoitteen muodostuminen ei edellytä mekaanista kiillottamista.Riittoisuusn. 30-jalkainen vene/ 50 m2