Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Almo Nature lohipatee 100 g dailymenu

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Almo Nature lohipatee 100 g dailymenu

Hinta

0,65 EUR(6,50 EUR / kg)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 5,5 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Almo Nature lohipatee 100 g dailymenu

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Maku:

Almo Nature lohipatee 100 g dailymenu

Almo Nature Dailymenu kissan täysravinnot on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista. Lohta. Koostumus: liha ja eläinperäiset tuotteet, kalat ja kalatuotteet (lohi 4%), kivennäiset. Ravitsemukselliset lisäaineet: vitamiini D3 236 IU/kg, vitamiini E 136 mg/kg. Teknologiset lisäaineet: kassiakumi 8036 mg/kg. Ravintoaineet: raakavalkuainen 10,0%, raakakuitu 0,8%, raakarasva 5%, hehkutusjäännös 2,5%, kosteus 81%. 878 kcal/kg.

Suosittelemme

 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta
  Kissa osaa nauttia hienovaraisimmistakin vivahteista. Siksi Sheba-annospusseihin käytetään vain hienoimpia raaka-aineita. Ateriat valmistetaan lempeästi kypsyttämällä, ja kaiken kruunaa kirkas kastike. Sheba-annospussit on täysravintoa, jolla voit hemmotella kissaasi joka päivä.

  Koostumus: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (sis. min . 4 % kanaa, min. 4 % fileetä), viljaa, kivennäisiä. Ravintoainekoostumus (%): Raakavalkuaista XX, josta tauriinia: 0,05 / Raakarasvaa: 5 / Hehkutusjäännöstä: 2 / Raakakuitua: 0,3 / Energiaa 100 g:ssa tuotetta: 420 kJ (100 kcal) / Typetöntä uutetta (hiilihydraattia): 2,7 / Kosteutta: 78. E-vitamiinia: 8 mg/kg / Vitamiinipitoisuus taataan parhainta ennen -päiväykseen asti.
 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta
  Kissa osaa nauttia hienovaraisimmistakin vivahteista. Siksi Sheba-annospusseihin käytetään vain hienoimpia raaka-aineita. Ateriat valmistetaan lempeästi kypsyttämällä, ja kaiken kruunaa kirkas kastike. Sheba-annospussit on täysravintoa, jolla voit hemmotella kissaasi joka päivä.

  Koostumus: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kalaa ja kalatuotteita (sis. min. 4 % lohifileetä), viljaa, kivennäisiä. Ravintoainekoostumus (%): Raakavalkuaista 11,5, josta tauriinia: 0,05 / Raakarasvaa: 5 / Hehkutusjäännöstä: 2 / Raakakuitua: 0,3 / Energiaa 100 g:ssa tuotetta: 420 kJ (100 kcal) / Typetöntä uutetta (hiilihydraattia): 2,7 / Kosteutta: 78,5. E-vitamiinia: 8 mg/kg / Vitamiinipitoisuus taataan parhainta ennen -päiväykseen asti. / Sis. EU:n hyväksymiä väriaineita.
Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Jo kahdeksankulmainen Sheba-rasia saa useimmat kissat hullaantumaan. Laaja makuvalikoima tarjoaa vaativallekin lemmikille vaihtelua ja valinnanvaraa. Rakastipa kissasi lihaa, siivekkäitä tai mereneläviä, mureketta, hyytelöä tai kastikeaterioita, Sheba merkitsee hänelle aina täydellistä makunautintoa.

Sheba® on aina tarjonnut laadukasta ravintoa ja vaihtelua kissoille. Jokainen ateria on oma luomuksensa ja valmistettu erityisen huolella yksityiskohdat huomioiden.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Sheba Finesse Mousse on uusi valikoima mehukkaita moussepohjaisia ruokia, jotka tarjoavat kissallesi ylellisen, pehmeän ja tasapainoisen makuelämyksen. Tarkoin valikoidut liha- ja kala-ateriat valmistetaan huolellisesti, jotta ne säilyttävät luonnollisen kosteutensa. Tuloksena on pehmeä ja mehukas Mousse. Kissasi saa rakastamaansa makua jokaisella puraisulla.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Latz As Good As It Looks Junior hyytelössä tarjoaa kissanpennullesi (1-v. asti) herkullisia makuja kätevissä annospusseissa. LATZ reseptit on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja ne sisältävät lihaisia paloja herkullisen maukkaassa hyytelössä. Ne ovat myös terveellisiä ja täyttävät 100 % kissasi päivittäiset ravintotarpeet, kun ruokit ohjeiden mukaan.

 • Annospussit sisältää: Nautaa, kanaa, lohta ja tonnikalaa
 • Sisältö: 12 x 100 g annospussi
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Almo Nature Dailymenu kissan täysravinnot on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista. Taimenta sisältävät palat. Koostumus: liha ja eläinperäiset tuotteet, kalat ja kalatuotteet (taimen 4%), mineraalit, kasvikuitu-uute. Ravitsemukselliset lisäaineet: vitamiini A 1.110 IU/kg, vitamiini D3 140 IU/kg, vitamiini E 10 mg/kg, tauriini 410 mg/kg, kuparisulfaattipentahydraatti 4,4 mg/kg (Cu 1,1 mg/kg). Ravintoaineet: raakavalkuainen 7,50%, raakakuitu 0,10%, raakarasva 4%, hehkutusjäännös 2%, kosteus 81%. 792 kcal/kg.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Huom! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus on korvattu sähköpostiosoitteellasi.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu