Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

AKG N40 kuulokkeet

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
AKG N40 kuulokkeet

Hinta

389,00 EUR

Osamaksulla 19.21 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Nyt ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille. (ei koske kotiinkuljetusta eikä kaikkia rahtitoimituksia)

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • AKG N40 kuulokkeet

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Väri:

AKG N40 kuulokkeet

Ylivertainen ja kustomoitava äänikokemus
Yhdistämällä korkearesoluutioisen äänen ja akustisen dynaamisten ja balansoitujen ankkurielementtien hybridiratkaisun, N40-nappikuulokkeet jäljittelevät äänenlaatua, jonka parissa muusikot ja ääni-insinöörit työskentelivät ollessaan studiossa: selkeä, korkealaatuinen ääni lämpimällä bassotoistolla on puhtaan ääninautinnon ruumiillistuma. Kolmen virityssuodattimen avulla kustomoitava ääni sallii basso-, keski- ja korkeiden äänitaajuuksien moduloimisen suoraan korvaan henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti. Tämän ultraensiluokkaisen äänikokemuksen mukana tulee myös täysin varusteltu matkapakkaus, kaksi sotkeutumatonta ja helposti irroitettavaa kaapelia sekä pehmeät anatomisesti muotoillut korvaosat. Mustan ja hopean väriyhdistelmällä elegantisti korostetut AKG N40-kuulokkeet tarjoavat huippuluokkaisen ja unohtumattoman äänikokemuksen.


AKG-ääniasiantuntemus
Selkeä ja maailmanluokan akustinen sointi lämpimällä bassovasteella, joka vie musiikillisen nautintosi ja arvostuksesi aivan uusille tasoille.

Täydellinen korkearesoluutioinen äänentoisto
N40-kuulokkeissa on hybridielementtijärjestelmä, joka koostuu balansoidusta Knowles-ankkurielementistä ja dynaamisesta elementistä. Tarkasti valittujen elementtien yhdistelmä sallii korkearesoluutioisen äänisisällön kuuntelemisen musiikkilaitteista, aivan kuten muusikot ja ääni-insinöörit tarkoittivat studiossa työskennellessään.

Kolme vaihdettavaa äänisuodatinta
Sallii basso-, keski- ja korkeiden taajuuksien moduloinnin suoraan korvaan henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti.

Täysin varusteltu matkapakkaus
Tyylikäs kantolaukku sisältää sovittimen lentokonekäyttöä varten sekä mikrofoni-/kauko-ohjainkaapelin, jotka takaavat verrattoman helppokäyttöisyyden tien päällä. Pakkauksen viimeistelee puhdistustyökalu, suora kaapeli ja kolme vaihdettavaa korvakuulokesovitinta.

Irroitettava kaapeli
Kestävä ruostumaton teräs, parhaan mukavuuden tarjoava pehmeä kumi sekä mukana toimitettava kahden sotkeutumattoman ja irroitettavan johdon yhdistelmä tekevät näistä in-ear-kuulokkeista ääntä suuremman kokemuksen.

Pyöristetyt korvaosat ja behind-the-ear-rakenne
Noudattaa korvan luonnollista anatomiaa tarjoten miellyttävän istuvuuden ja parannetun kuuntelukokemuksen.

Tekniset tiedot:

 • Impedanssi: 20 ohm
 • Herkkyys: 115dB SPL/V @1kHz
 • Taajuusvaste: 10-40kHz
 • Paino: 22 g

Takuu 1 vuosi
Taajuusvaste Hz 10-40000
Herkkyys, dB 115
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu