Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Agatha Christien: Salaiset muistikirjat

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Agatha Christien: Salaiset muistikirjat

Hinta

9,90 EUR

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Agatha Christien: Salaiset muistikirjat

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Agatha Christien: Salaiset muistikirjat

Agatha Christien salaiset muistikirjat: Kuollessaan 85 vuoden iässä vuonna 1976 Agatha Christie oli maailman suosituin kirjailija. Teosten maailmanlaajuinen myynti ylitti jo huikeat kaksi miljardia kappaletta, ja Christie oli saavuttanut mahdottoman: julkaissut 1920-luvun alusta vähintään kirjan vuodessa, monesti useampia, ja jokainen niistä oli myyntimenestys. Agathan ehtymättömältä vaikuttavan tuotteliaisuuden takia mm. epäiltiin, että hänellä täytyi olla valokuvamuisti. Oliko asia niin? Vai turvautuiko hän noiden yli 55 vuoden mittaan proosallisempiin keinoihin pirullisten rikoksiensa suunnittelussa?

Kun Agathan tytär Rosalind kuoli loppuvuodesta 2004, paljastui merkittävä kirjallinen perintö. Perheen kotitalon Greenwayn jäämistöstä löytyi laatikollinen Agatha Christien muistikirjoja, 73 käsinkirjoitettua nidettä, joiden olemassaolo tosin oli ollut tiedossa, mutta jotka olivat painuneet unohduksiin - luultavasti siksikin, että persoonallista käsialaa oli niin mahdoton lukea. Vasta kun arkistoammattilainen John Curran pääsi tulkitsemaan muistikirjojen sisältöä, tämän aarrelöydön todellinen arvo alkoi selvitä.

Tämä kirja raottaa Agatha Christien suurinta salaisuutta - miten hänen lyijykynämerkintänsä, listat ja luonnokset johtivat monen monituisiin menestyskirjoihin, näytelmiin ja novelleihin. Vaihtoehtoisia juonikuvioita, otsikoita ja henkilöhahmoja, jopa suunnitelmia kirjoiksi, joita ei koskaan kirjoitettu - John Curranin tutkimukset paljastavat runsaasti ennennäkemätöntä materiaalia, mukaan lukien kaksi kokonaista Hercule Poirot -kertomusta, joita ei ennen ole julkaistu missään: Mykkää todistajaa ennakoiva "Koiran pallon tapaus" ja täysin piiloon jäänyt Herkuleen urotyö Kerberoksen kiinniotto!

 • Tekijät: Agatha Christien
 • Muut tekijät: Raitio Risto (kääntäjä)
 • Kustantaja: Paasilinna
 • Painos: 2010
 • Tuotemuoto: sidottu, kovakantinen
 • Sivumäärä: 494
 • Koko (k x l x p): 218 mm x 156 mm x 41 mm

Sivumäärä 494
Kirjoittaja Agatha Christien
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu